Kansanparantajahoito

Intuitiivistä tukea paranemiseen
kansanparantajahoito - Käsilläparantaja

Kansanparantajahoidostani voit saada apua niin fyysiseen kuin henkiseenkin vaivaan. Hoito on rauhoittava, parantava ja puhdistava, juuri sellainen, mitä hoidettava itse tarvitsee sillä hetkellä. Hoidossani käytän omaa intuitiivisyyttäni, käsilläparantamisen lahjaani, selvännäköisyyttä ja herkkyyttä aistia hoidettavan kehon sen hetkistä tilaa. Hoidossani virtautan parantavaa voimaa eli hoitavaa energiaa hoidettavalle. Hoidossa tapahtuu vain se, mihin hoidettava ja hänen kehonsa on valmis.

On tärkeää tietää ja ymmärtää, että minä en paranna ketään, vaan autan hoidettavaa löytämään keinot parantaa itse itseään. Vastuu paranemisesta on aina vain ja ainoastaan hoidettavalla itsellään. Itsesyytöksiin ei kuitenkaan tarvi lähteä, jos paraneminen ei tapahdu toivotussa tahdissa. Paraneminen on matka, joka on hyvin yksilöllinen. Aina ei siinä hetkessä ymmärrä, miksi asiat menevät niinkuin menevät, mutta jälkikäteen vasta näkee, että kaikella oli oma aikansa ja paikkansa. Kaikki tapahtuu juuri niin kuin niiden kuuluukin mennä.

Toisen ihmisen rauhallinen kosketus voi olla voimaannuttavaa ja stressiä laukaisevaa. Kun ihminen on hermostunut, peloissaan ja/tai stressaantunut, on tärkeää, että koskettaa turvallisesti ja kunnioittavasti. Meillä monella unohtuu kivun, kiireen tai arjen keskellä hengittää kunnolla. Tästä syystä parannushoidossani neuvon hoidettavaa hengittämään syvään ja tarvittaessa ohjaan mielikuvaharjoituksia ja erilaisia mindfullnes harjoituksia. Näin saadaan keho ja mieli läsnäolevaksi hoitohetkeen.

Hoidossa ei kuulu riisuutua vaan hoito tehdään vaatteiden päältä. Parantajahoito muistuttaa hieman jäsenkorjausta, hierontaa, energiahoitoa tai selvännäköistä tulkintaa, riippuen millaista vaivaa ollaan hoitamassa. Hoidoistani on saanut apua mm. nivelkipuiset, homealtistuneet ja henkisessä jumitilassa olevat ihmiset. Olen hoitanut onnistuneesti myös eläimiä.

 

Palaa Hoidot -pääsivulle >

Anna Tuulia Mattsson

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

FacebookFacebook