Kukkatipat

Luonnollista tukea psyykkeelle

Kukkatipat vaikuttavat, samoin kuin luonto yleisestikin, tasapainottaen kokonaisvaltaisesti olemustamme ja heikentäen kielteisiä tuntemuksia, jotka eivät ole hyväksi kulloisessakin elämäntilanteessa, jolloin kukkatippaa otetaan. Keho on meille peilinä siitä, miten voimme sisäisesti. Esimerkiksi jos kokee jatkuvasti kehon jännityksiä, se voi kertoa siitä, että keho on alkanut kantaa jotain asioita puolestasi, jotain joka oli tai on helpompi tukahduttaa kuin kokea ja ilmaista.

Kukkaterapia on informaatioterapiaa eli kukka antaa energeettisen informaationsa veteen. Veden mukana hoidettava saa avun käytetyn kukan informaation mukaisesti. Kukkatippojen avulla ihminen tuodaan henkisesti, emotionaalisesti ja psyykkisesti kokoon. Kukkatippojen tarkoitus on auttaa yli kriisien ja erilaisten elämäntilanteiden, löytämään itselleen tasapainon ja kasvamaan henkisesti. Kukkatippojen avulla on mahdollisuus löytää oma elämäntarkoitus. Tippoja käytetään mielialojen tasaamiseen ja itsetuntemuksen parantamiseen.

Kukkatipat eivät ole tarkoitettu käytettäväksi yksinään hoitamaan sairauksia ja oireita. Kukkatipat ovat vain tukena muissa hoitomuodoissa. Kukkatippoja ei siis tule korvata fytoterapeutin määräämiin yrttirohdoksiin ja/tai muihin lääkärin määräämiin lääkkeisiin. Vaikka kukkatippoja ei ole tarkoitettu fyysisten vaivojen hoitamiseen, niiden tuomat emotionaaliset ja asenteelliset muutokset voivat olla suurena apuna fyysisen terveyden kohentumisessa. Yhä kasvavat psykoneuroimmunologiset tutkimukset ovat osoittaneet selvän yhteyden fyysisten sairauksien ja emotionaalisten ja henkisten asenteiden välillä.

Frantsilan kukkatipat

Frantsilan kotimaisia kukkatippoja voi käyttää turvallisesti, koska niillä ei ole kontraindikaatioita. Kukkatippoja voidaan siis käyttää, vaikka hoidettavalla olisi lääkitys esim. mielialalääkitys meneillään. Kukkatipat sopivat myös ihmisille, joilla on allergioita joillekin kukille tai kasveille. Frantsilan kotimaisia kukkatippoja voidaan käyttää turvallisesti kaikenikäisille eli myös pienille lapsille ja raskaanaoleville. Kukkatipat sopivat erinomaisesti myös eläimille.

Kauttani saat tilattua Frantsilan kukkatippoja varastoliuospullona eli yhtä kukkatippaa tai vaihtoehtona valmistan henkilökohtaisen käyttöliuoksen, joka sekoitetaan maksimissaan kolmen eri kukan varastoliuoksesta. Tippojen mukana tulevat tarkat käyttöohjeet. Hinnat ja tiedot kustakin kukkatipasta löydät täältä. Kukkatippoja voit tilata myös etänä sähköpostitse ilman käyntiä vastaanotolla. 

 

Palaa Hoidot -pääsivulle >

Frantsilan kukkatipat

Anna Tuulia Mattsson

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

FacebookFacebook

Tampere – Rakennuskulttuurikeskus Piiru 2.kerros, Pispala

Hämeenkyrö – Frantsilan Hyvänolon keskus


Katso tarkemmat yhteystiedot