LivingSkills taitovalmennus

Pienetkin askeleet vievät kohti tavoitteita.

LivingSkills taitovalmennuksen tarkoituksena on auttaa valmennettavaa huomaamaan omia taitojaan, joita voidaan hyödyntää. LivingSkills valmennuksessa autan ihmistä itseään saavuttamaan omia, itselleen tärkeitä päämääriä. Valmennuksen aikana annettujen kotitehtävien avulla opetellaan tarkkailemaan oman käyttäytymisen syitä ja seurauksia ja sitä, kuinka omaan käyttäytymiseen voi vaikuttaa. Valmennuksessa ei hoideta ongelmia vaan opetellaan uusia tapoja elää, jolloin ongelmat voivat sivutuotteena ikäänkuin huomaamatta poistua valmennettavan elämästä. Haasteiden ja vaikeuksien näkeminen nimenomaan taitopuutteena eikä vikana, mahdollistaa uusien taitojen oppimisen.

Olen valmennettavalle kannustava ja annan toiveikkuutta jatkuvalla onnistumisten huomioimisella. Kun rima asetetaan tarpeeksi matalalle, silloin voi vain onnistua. Tahdon muistuttaa, että pienetkin askeleet vievät kohti päätavoitetta. Aito osallisuus valmennuksessa motivoi tapojen muutokseen. Valmennettava on siis prosessin päähenkilö ja minä valmentajana hänen kanssakulkijansa.

LivingSkill valmennukseni osana kuuluu tarvittaessa puhelinkonsultaatiot. Vedän myös DKT ryhmämallin mukaisia LivingSkills taitoryhmiä.

Voit lukea tarkemmin LivingSkills taitovalmennuksesta täältä.

Palaa Palvelut -pääsivulle >

Anna Tuulia Mattsson

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

FacebookFacebook