Hinnasto

Opiskelijoille ja Suomen Fytoterapia ry:n jäsenille hinnoista -15 % alennus

Vyöhyketerapia

45 euroa / 30 min

85 euroa / 60 min

120 euroa / 90 min

145 euroa / 120 min

Ensimmäiseksi kerraksi suosittelen varaamaan 90 min hoitoajan. Hoidossa yhdistelen erilaisia tekniikoita riippuen hoidettavasta vaivasta. Hoidoissa käytän klassista vyöhyketerapiaa, joka on tekniikaltaan hellää. Näin ollen hoito sopii myös hyvin herkille ihmisille. Hoito voi olla myös fytoterapeuttinen, jossa yrttejä käytetään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin tukemaan rentoutumista ja paranemista. Lisäksi hoito voi sisältää mm. jalkakylvyn, aromaterapiaa, mielikuvaharjoituksen, henkistä konsultointia, ravintoneuvontaa, psykozone rentoutusta, energiahoitoa, henkilökohtaiset kukkatipat, korva-aurikulohoitoa, shiatsua, akupainantaa ja/tai liukukuppausta.

Tämä hoitomuoto sopii kaikille, myös vauvoille. Vauvoille hoitoajaksi riittää 30 minuuttia.

Valmiita hoitokokonaisuuksia:

Puhdistava hoito

Puhdistavassa hoidossa tehdään alkuun visuaalisestikin hoitava yrttinen jalkakylpy, jonka aikana hierotaan hartiat, niska ja käsitellään korvien akupisteitä. Tämän jälkeen käydään makuulle hoitopedille. Alkuun laitetaan lämmin ja rentouttava yrttikääre maksan kohdalle auttamaan kehoa puhdistumaan hoidon aikana. Yrttikääreen vaikuttaessa tehdään vyöhyketerapeuttinen hieronta jaloille ja käsille. Hieronnassa käytetään hyväntuoksuista eteeristä öljyä tehostamaan hoitovaikutuksia. Tässä hoidossa pääset rentoutumaan ja sitä kautta saamaan puhdistuneen olon. Hoidon päätteeksi tarjoillaan yrttijuomaa nautittavaksi. Tämä hoito sopii erityisesti kehon puhdistusten yhteyteen sekä aina silloin kun keho on syystä tai toisesta kuonaantunut ja kaipaa kevennystä.

 

Virkistävä hoito

Virkistävässä hoidossa jalat kylvetetään suloisessa yrttikylvyssä ja kylvyn aikana jalat myös kuoritaan merisuolalla. Kylvetyksen jälkeen siirrytään hoitopedille, jossa asiakkaan jalat hierotaan aktivoiden samalla kehon lymfan toimintaa. Hieronnan yhteydessä käytän vyöhyketerapeuttisia otteita ja käsittelen jalkojen akupisteitä, jotka tasapainottavat ja virkistävät kehoa. Jalkahieronnan jälkeen jalat sujautetaan ihaniin lämpimiin kääreisiin. Jos asiakkaalla on korkea verenpaine, jalkakääreet jätetään laittamatta ja jalkoihin levitetään vain Frantsilan lohikäärmesalvaa jalkapohjiin. Tämän jälkeen tehdään käsiin virkistävä aromaterapeuttinen hieronta. Hieronnassa huomioidaan käsien ja käsivarsien akupisteet, jotka virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Hoidon päätteeksi juodaan nokkosyrttijuomaa ja nostetaan voimalausekortti kotiin viemiseksi. Tämä hoito sopii erityisen hyvin väsyneille jaloille ja erilaisten uupumistilojen hoitamiseen.

 

Rentouttava hoito

Rentouttavassa hoidossa ohjaan asiakkaalle sekä hengitys- että mielikuvaharjoituksen. Harjoitus voidaan tehdä joko istualteen tai makuulteen hoitopedillä. Lisäksi annan itsehoidollisia ohjeita stressin hoitamiseen ja käydään hieman läpi ravintoasioita. Hoito jatkuu rentouttavan musiikin tahtiin selän puolelle tehtäviin shiatsupainalluksiin, jotka tehdään hengityksen tahdissa kevyesti painellen selkärangan molemmin puolin sekä jalkoihin. Shiatsupainallusten jälkeen siirrytään selälleen hoitopedillä ja jalanpohjiin tehdään rentouttavaa hierontaa ja psykozonea. Psykozone on syvärentoutusmenetelmä, jossa jalkoja energiahierontaan kevyin painalluksin jalkaterien alueella. Käsittely on hyvin kevyttä ja hellävaraista, tasarytmisin, rauhallisin liikkein tehtävää painallusta tiettyihin kohtiin jaloissa. Lopuksi asiakas saa juotavaksi Frantsilan Tyyneydentipoista tehtyä kauranversojuomaa, joka rentouttaa ja rauhoittaa oloa. Tämä hoito sopii erityisen hyvin stressaantuneille ja ylikierroksilla oleville ihmisille.

 

Tasapainottava hoito

Kehoa ja mieltä tasapainottavassa hoidossa teen jalkoihin klassista vyöhyketerapiaa. Hoidossa käytän Frantsilan yrttiöljyjä ja miellyttävän tuoksuisia aromaöljyjä. Käyttämäni öljyt ovat luonnollisia, eivätkä sisällä keinotekoisia säilöntä- tai hajusteaineita. Vyöhyketerapeuttisen hoidon aikana ohjaan rauhoittavia hengitysharjoituksia. Hoidon päätteeksi annan itsehoidollisia tunteiden purkumenetelmiä ja/tai ravintokonsultointia sekä henkisiä harjoituksia, jotka auttavat ihmistä pääsemään tasapainoon elämässään. Lopuksi valmistan henkilökohtaiset kukkatipat asiakkaalle kotiin viemiseksi. Tasapainottava hoito sopii ihmisille, jotka ovat jollakin tapaa epätasapainossa kehonsa ja mielensä kanssa. Tämä hoito antaa erilaisia keinoja purkaa negatiivisia tunteita ulos, jotta ne eivät jäisi jumiin kehoon ja sitä kautta voisi alkaa vaikuttamaan haitallisesti tuoden niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin vaivoja.

Metamorfinen hoito

70 euroa / 60 min

105 euroa / 90 min

Hoidossa vapautetaan kehosta tunnelukkiumia ja vanhoja pelästymisen kautta kehoon / mieleen jääneitä jännitystiloja. Hierontaote on hyvin kevyttä ja sivelevää.

Rentouttava kasvojen ja pään hieronta

40 euroa / 30 min

75 euroa / 60 min

Tulethan tähän hoitoon ilman meikkiä. Kasvojen ja pään hieronnassa keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti ja erilaiset jännitykset kehosta ja mielestä vapautuvat. Hoito tapahtuu makuuasennossa. Tämä sopii hyvin mm. stressin hoitamiseksi.

Kansanparantajahoito

70 euroa / 60 min

Tästä hoidosta voit saada apua niin fyysiseen kuin henkiseenkin vaivaan. Hoito on rauhoittava, parantava ja puhdistava, juuri sellainen, mitä hoidettava itse tarvitsee sillä hetkellä. Hoidon kesto on yleensä tunnin, mutta hoito voi tarpeen vaatiessa kestää pidempäänkin.

Konsultointi sähköpostitse

40 euroa

Annan sähköpostitse neuvontaa ja opastusta niin henkisen puolen asioihin kuin psyykkisiin ja/tai fyysisiin vaivoihin. Konsultointi voi olla mm. ravitsemusneuvontaa, opastusta yrttien itsehoidolliseen käyttämiseen, neuvontaa tunnelukkojen hoitamiseen ja negatiivisten tunteiden turvallisia työstämistapoja tai korttitulkintaa. Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse ja tilata minulta henkilökohtaisen konsultoinnin. Voit etukäteen kirjoittaa sähköpostiin minulle vaivat ja asiat mihin tarvitset saada apua tai kysyä kysymyksiä, mitkä askarruttavat sinua ja mihin tarvitset opastusta. Voit myös ottaa yhteyttä ensin minuun sähköpostitse vain pyytäen konsultointiapua, jolloin kysyn tiettyjä kysymyksiä, joihin pyydän sinua vastaamaan, jotta saan konsultoinnin tehtyä. Tämä sopii erityisen hyvin kauempana asuville, jolloin ei ole mahdollista tulla minulle paikanpäälle vastaanotolle.

Henkilökohtaiset kukkatipat tai eteerinen öljyseos

25 euroa

Vyöhyketerapia hoidon yhteydessä ilmainen

Valmistan Frantsilan kukkatipoista tai eteerisistä öljyistä henkilökohtaiset tipat, jotka voivat olla avuksi joko yksinään tai hoitojen tukena kotihoitona. Tipat kohottavat mielialaa ja ovat tarkoitettu psyykkeen tasapainottamiseen. Keho on peilinä meille miten voimme sisäisesti. Tämän takia on tärkeää hoitaa fyysisen kehon lisäksi myös mieltämme. Kukkatipat ja eteeriset öljyt voit tilata myös etänä sähköpostitse ilman tuloa vastaanotolle. Otathan yhteyttä kysyäksesi lisää!

 

Käytän hoidoissa Frantsilan kotimaisia yrttituotteita ja puhtaita kotimaisia luomuyrttejä.

Opiskelijat ja Suomen Fytoterapia ry:n jäsenet saavat hoidoista -15 % alennuksen.

Huom! Peruuttamatta jätetyistä hoitoajoista joudun velottamaan varatun hoidon hinnan kokonaisuudessaan.

Odotan lämpimin ajatuksin yhteydenottoasi kysyäksesi lisää!

Anna Tuulia Mattsson

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

FacebookFacebook

Tampere – Rakennuskulttuurikeskus Piiru 2.kerros, Pispala

Hämeenkyrö – Frantsilan Hyvänolon keskus


Katso tarkemmat yhteystiedot