Hinnasto

Saatavilla myös lahjakortit

Naturopaattinen hoito

30 min / 40 euroa

60 min / 67 euroa

90 min / 87 euroa

sarjakortit:

3 krt 60 min / 60 euroa (yht. 180 euroa)

5 krt 60 min / 55 euroa (yht. 275 euroa)

Hoidossa yhdistelen erilaisia tekniikoita riippuen hoidettavasta vaivasta.

Hoidoissa voin käyttää muun muassa seuraavia tekniikoita:

  • Metamorfinen hoitotekniikka, jossa kehosta voi vapautua vanhoja tunnelukkiumia ja pelästymisen kautta kehoon jääneitä jännitystiloja. Hoito-ote on hyvin kevyttä ja sivelevää.
  • Energiahoito, jonka avulla voit saada apua niin fyysiseen kuin henkiseenkin vaivaan. Hoito on rauhoittava ja puhdistava; sellainen, mitä hoidettava itse tarvitsee sillä hetkellä.
  • Rentouttava kasvojen ja pään hieronta, jossa koko keho rentoutuu ja erilaiset jännitykset kehosta ja mielestä voivat vapautua. Hoito tapahtuu makuuasennossa. Sopii hyvin mm. stressin hoitamiseksi.
  • Henkilökohtaiset aroma- tai kukkaterapeuttiset tipat, sekoitan eteerisistä öljyistä tai kukkatipoista henkilökohtaiset tipat, jotka voivat olla avuksi joko yksinään tai hoitojeni tukena. Keho on peilinä meille miten voimme sisäisesti, siksi on tärkeää hoitaa fyysisen kehon lisäksi myös mieltämme.
  • Muut tekniikat: klassinen vyöhyketerapia, LivingSkills taitovalmennuksen harjoituksia, mindfulness, konsultointi, ravintoneuvonta.

Ensimmäiseksi kerraksi suosittelen varaamaan 90 min hoitoajan. Vauvoille ja pienille lapsille hoitoajaksi riittää 30 minuuttia.

Energiahoito etänä

40 euroa

Energiahoito voidaan toteuttaa esteettä myös etänä. Tämä tarkoittaa, että hoidon voi vastaanottaa siellä missä olet. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos ei syystä tai toisesta pääse tulemaan paikan päälle hoitolalleni. Hoito on rauhoittava, parantava ja puhdistava; sellainen, mitä hoidettava itse tarvitsee. Etähoidossani virtautan parantavaa voimaa eli hoitavaa energiaa hoidettavalle. Hoidettava voi olla ihminen tai eläin. Hoidossa tapahtuu vain se, mihin hoidettava ja hänen kehonsa on valmis.

Etähoidon ajankohta sovitaan asiakkaan kanssa tarkasti: ohjeistuksen annan etukäteen ja hoidon jälkeen saat laajan palautteen asioista, mitkä nousivat esille hoitosi aikana sekä itsehoito-ohjeet sähköpostitse.

Konsultointi sähköpostitse

40 euroa

Annan sähköpostitse neuvontaa niin henkisen puolen asioihin kuin psyykkisiin ja/tai fyysisiin vaivoihin. Konsultointi voi olla mm. ravitsemusneuvontaa, opastusta yrttien itsehoidolliseen käyttämiseen, neuvontaa tunnelukkojen hoitamiseen ja negatiivisten tunteiden turvallisia työstämistapoja tai korttitulkintaa. Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse ja tilata minulta henkilökohtaisen konsultoinnin. Voit etukäteen kirjoittaa sähköpostiin minulle vaivat ja asiat mihin tarvitset saada apua tai kysyä kysymyksiä, mitkä askarruttavat sinua ja mihin tarvitset opastusta. Voit myös ottaa yhteyttä ensin minuun sähköpostitse vain pyytäen konsultointiapua, jolloin kysyn tiettyjä kysymyksiä, joihin pyydän sinua vastaamaan. Tämä sopii erityisen hyvin kauempana asuville, jolloin ei ole mahdollista tulla minulle paikanpäälle vastaanotolle.

Henkilökohtaiset eteeriset öljytipat tai kukkaterapeuttiset tipat erikseen tilattaessa konsultaation yhteydessä 10 euroa + postituskulut.

Opiskelijat, eläkeläiset ja Suomen Fytoterapia ry:n jäsenet saavat hoidoista -15 % alennuksen.

Minulle voit maksaa myös E-passin ja Edenredin etuisuuksilla.

Huom! Peruuttamatta jätetyistä hoitoajoista joudun velottamaan varatun hoidon hinnan kokonaisuudessaan.

Odotan lämpimin ajatuksin yhteydenottoasi kysyäksesi lisää!

Anna Tuulia Mattsson
Naturopaatti

 

FacebookFacebook

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

Katso tarkemmat yhteystiedot