Blogi

Naturopaatti - kuka hän on ja mitä tekee?

Naturopatian ydinajatus on tukea niin fyysistä, psyykkistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Terveys on koko olemuksemme tasapainoa. Omaa terveyttä ja hyvinvointia on tärkeää tukea, jotta se säilyy tulevaisuudessakin. Lue tarkemmin mitä naturopatia on ja mitä se tarkoittaa käytännön hoitotyössä.

Mitä on LivingSkills taitovalmennus?

LivingSkills taitovalmennuksen tavoitteena on oppia uusia taitoja, jotka helpottavat elämää, vahvistavat itsetuntemusta ja vähentävät itselle haitallista käyttäytymistä. Näitä taitoja ovat muun muassa hetkessä eläminen, vuorovaikutustaidot, tunnesäätelytaidot ja ahdistuksen hallintakeinot. LivingSkills taitovalmennus pohjautuu dialektiseen käyttäytymisterapiaan (DKT), joka on tutkimusnäyttöön perustuva terapiamuoto.

Luontaishoitojen päivä 23.1.2021

Luontaishoitojen päivän tarkoituksena on tuoda kansalaisille lisää tietoa jo laajasti suomalaisten käytössä olevista erilaisista täydentävistä luontaishoidoista. Tarkoitus on myös kannustaa muita alan toimijoita, yrittäjiä, mediaa ja kuluttajia omalta osaltaan levittämään tietoa luontaishoidoista erityisesti 23.1.2021.

Paikat ja ajankohdat, joissa olen mukana

Täältä löydät kaikki tulevat tapahtumat, messut, retriitit ja muut tilaisuudet, joissa olen mukana. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kehon puhdistus ja selluliitin hoitaminen

Kevät on uusien alkujen aikaa. Luonto alkaa heräilemään pikku hiljaa ja kasvien uudet versot alkavat työntyä esiin. Kevät onkin hyvää aikaa puhdistaa kehoa erilaisin tavoin. Aloitetaan ruokavaliomuutokset talven jälkeen ja keskitytään terveellisten ruoka-aineiden käyttämiseen. Tahdotaan keveyttä ja uudistumista niin kehoon kuin mieleenkin. Lisäksi tämä on hyvä aika alkaa hoitamaan mahdollista selluliittia pois kehosta.

Yrttivalmisteiden nimiviidakko - mitä eri tuotenimikkeet tarkoittavat

Nykyään ihmiset ovat innostuneet käyttämään erilaisia yrttivalmisteita itsensä hoitamiseen ja terveyden tukemiseen. Markkinoilta löytyy kuitenkin paljon yrttituotetta eri nimityksineen ja on tärkeää tietää, miten mitäkin valmistetta käytetään ja miten ne eroavat toisistaan. Seuraavaksi avaan eri yrttituotteiden nimityksiä, mitä ne tarkoittavat ja miten niitä käytetään. Tervetuloa lukemaan mielenkiintoisista yrttivalmisteista!

Voimaantumisen matkani - tarina itseni löytämisestä

Minulta kysytään usein miten olen löytänyt kutsumukseni työhön, jota parhaillaan teen ja mistä yrittäjyyteni on saanut alkuunsa. Niinpä päätin kirjoittaa tarinani siitä, miten voimaantumisen matkani kulki askel kerrallaan eteenpäin. Tämä on myös tarinani siitä, mistä kaikki lähti liikkeelle. Tarvittiin iso muutos, jotta löysin itseni ja sen mitä minun on tarkoitus tehdä itseni ja kaikkien muidenkin hyväksi.

Eteeriset öljyt psyykkeen tukena

Olen viime viikkoina seurannut keskustelua ja ohjeita sosiaalisessa mediassa liittyen eteerisiin eli aromaattisiin öljyihin. Olen hieman hämmästynyt lukemistani eteeristen öljyjen käyttösuosituksista ja ohjeista sisäiseen käytöön. Niinpä tahdoin kirjoittaa blogitekstin eteeristen öljyjen käyttämisestä, jotta tulee lisää ymmärrystä ja tietämystä siitä, mitä eteeriset öljyt ovat ja miten niitä käytetään.

Psyykkisten traumojen hoitaminen

Tästä se lähtee, ensimmäinen blogikirjoitukseni. Tulen kirjoittamaan joka kuukausi jostain minulle tärkeästä aiheesta liittyen itsensä hoitamiseen luonnonmukaisesti. Ollaan siis kuulolla!

Tahdon ensimmäiseksi kirjoittaa psyykkisistä traumoista, koska olen erikoistunut psyykkisten traumojen luonnonmukaiseen hoitamiseen. Tänä päivänä erilaiset mielenterveydelliset ongelmat ovat todella isossa roolissa suomalaisten keskuudessa. Tästä syystä koen, että on tärkeää puhua masennuksen, burn outin ja syömishäiriöiden lisäksi psyykkisistä traumoista…