Metamorfinen hoito

Tunnelukkojen ja jännitystilojen vapauttaminen

Metamorfisessa hoidossa on mahdollista avata trauman aiheuttamia fyysisiä ja sitä kautta myös psyykkisiä tunnelukkoja auki. Hoidossa voi vapautua myös vanhoja pelästymisen kautta kehoon jääneitä jännitystiloja. Metamorfinen hoito voi auttaa ihmistä uudistumaan ja hoidon kautta voi saada selkeyttä vaikeisiinkin ratkaisuihin. Metamorfinen hoito rauhoittaa, rentouttaa ja tasapainottaa koko olemusta. Myös monenlaisia fyysisiä vaivoja voi poistua, unenlaatu parantua sekä päänsärky helpottua ja stressi vapautua niin fyysisellä, emotionaalisella kuin mentaalisellakin tasolla. Metamorfisen hoidon vaikutukset ovat siis moninaiset ja yksilölliset.

Hoidossa käsitellään selänheijasteita ja vaikutetaan rauhoittavasti sitä kautta keskushermostoon. Vanhat pelästymisen kautta tulleet jännitystilat ovat kehossa taltioituneena keskushermostossa. Tästä juontaa sanontakin, että opitut asiat tulevat ihmisellä selkäytimestä eli solumuistista. Selkäydinkanava puolestaan kulkee selkärangassa. Tästä syystä hoidossa käsitellään nimenomaan selänheijasteet.

Metamorfista hoitoa voidaan tehdä kaikenikäisille ja myös raskaanaoleville. Mitään esteitä käsittelyn antamiseen ei ole. Hoidossa käsitellään selän heijasteet jaloista, käsistä ja päästä. Hoito tehdään vaatteet päällä ilman sukkia. Jalat ja kädet käsitellään ensin makuuasennossa ja lopuksi pää hierotaan istualteen. Hierontaote on hyvin kevyttä ja sivelevää, koska hermopäätteet ovat ihon pinnalla.

Alla olevassa kuvassa olen tekemässä metamorfista hoitoa asiakkaalle, jossa olen parhaillaan käsittelemässä sivelevällä otteella hoidettavan kädestä selkärankaheijastetta, joka löytyy peukalon sivusta.

 

Palaa Hoidot -pääsivulle >

metamorfinen hoito tampere

Anna Tuulia Mattsson

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

FacebookFacebook