Metamorfinen hoito

Vapaudu jännitystiloista ja stressistä saavuttamalla rentoutunut ja vapautunut olotila

Metamorfinen hoito voi auttaa uudistumaan ja hoidon kautta voi saada selkeyttä vaikeisiinkin ratkaisuihin. Metamorfinen hoito rauhoittaa, rentouttaa ja tasapainottaa koko olemusta.

Metamorfisessa hoidossa

  • voi vapautua trauman tai pelästymisen kautta kehoon jääneitä jännitystiloja
  • vaikutus on myönteinen myös psyykkeeseen
  • voi poistua monenlaisia fyysisiä vaivoja
  • unenlaatu parantua
  • päänsärky helpottua
  • stressi vapautua niin fyysisellä, emotionaalisella kuin mentaalisellakin tasolla
  • vaikutukset ovat aina hyvin yksilölliset

Metamorfista hoitoa voidaan tehdä kaikenikäisille ja myös raskaanaoleville. Mitään esteitä käsittelyn antamiseen ei ole.

Hoidossa käsitellään selänheijasteita ja vaikutetaan rauhoittavasti sitä kautta keskushermostoon. Vanhat pelästymisen kautta tulleet jännitystilat ovat kehossa taltioituneena keskushermostossa. Tästä juontaa sanontakin, että opitut asiat tulevat ihmisellä selkäytimestä eli solumuistista. Selkäydinkanava puolestaan kulkee selkärangassa. Tästä syystä hoidossa käsitellään nimenomaan selänheijasteet. Hoidossa käsitellään selän heijasteet jaloista ja käsistä sekä tarpeen tullen myös päästä. Hoito tehdään vaatteet päällä ilman sukkia. Hierontaote on hyvin kevyttä ja sivelevää, koska hermopäätteet ovat ihon pinnalla.

Alla olevassa kuvassa olen tekemässä metamorfista hoitoa asiakkaalle, jossa olen parhaillaan käsittelemässä sivelevällä otteella hoidettavan kädestä selkärankaheijastetta, joka löytyy peukalon sivusta.

Varaa aikasi lähettämällä minulle viestiä!

metamorfinen hoito tampere

Anna Tuulia Mattsson

annatuulia@hyvanolontuulia.fi

Puh. 045 1244110

FacebookFacebook